top of page
  • sydneybeeke

Hoe verander je je land op Amazon?

Bent u op zoek naar een geschikt technologie bedrijf dat u verschillende soorten toepassingen en diensten kan bieden? Als je antwoord ja is, zou je meer over Amazon moeten leren zodra je wat tijd hebt.


Het is een van de beste organisaties die je ooit zult tegenkomen en ze zijn al geruime tijd op deze technologische markt actief. Daarom moet u eraan denken om meer te weten te komen over hoe deze applicatie en zijn services werken met de hulp van het Amazon ondersteunings team zodra u tijd heeft.


Ongeacht het type faciliteit dat u zoekt, dit betrouwbare bedrijf zal u ze allemaal moeiteloos en effectief kunnen bieden. U kunt zijn diensten gebruiken om goederen te kopen, elektronische gadgets thuis te bedienen, te investeren in kunstmatige intelligentie, shows te streamen, films te kijken, naar muziek te luisteren, enz., met een ruime marge.

Al deze elementen maken het u gemakkelijk om zonder enige moeite de meest geschikte resultaten te verkrijgen.


Is dit een van de eerste keren dat u een multifunctioneel software programma zoals Amazon probeert te downloaden en in te stellen op uw computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.


Maar is dat een goede reden om op te geven? Goed. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Amazon u talloze soorten tips, suggesties en oplossingen kan bieden. Je kunt ze bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer je tijd hebt.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u uw land op Amazon wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:


  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon-applicatie op uw smartphone of laptop openen

  2. Zodra u zich aanmeldt bij uw profiel, tikt u op het gestapelde menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm

  3. U krijgt een lijst met opties. Selecteer onmiddellijk het tabblad Instellingen

  4. Tik in de volgende reeks alternatieven op Land en taal

  5. Open het Country-venster en stel het in volgens uw voorkeuren


Bellen Amazon Nederland ondersteunings nummer voor aanvullende tips en richtlijnen.



Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe de Amazon-taal te veranderen?


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Hoe Amazon Pay-betaal methode te verwijderen?

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet voor de kost, je hebt waarschijnlijk de hulp van technologie en internet nodig om de dag door te komen. Deze twee elementen bieden ons tal van soorten die

Hoe Amazon-betaal methoden toevoegen?

Wil je deel uitmaken van een planeet waar elk individu super afhankelijk is van technologie en internet voor elk aspect van zijn leven? Dan moet je meteen meer weten over applicaties en websites. Tege

Hoe een Amazon-cadeaubon annuleren?

Bent u momenteel op zoek naar een technologie bedrijf dat tal van soorten diensten en faciliteiten kan bieden? Als je antwoord ja is, wordt het tijd dat je meer te weten komt over Amazon en hoe het de

bottom of page